Curriculum vitae

Work history

Aug 2019 – Current

Freelance Online Marketeer

Abel Jansen Online Marketing

In de afgelopen 5 jaar heb ik veel ervaring opgedaan binnen de wereld van online marketing en E-commerce. Ik krijg steeds meer vraag om mijn expertise in te zetten bij verschillende bedrijven. Sinds augustus 2019 ben ik voor mijzelf begonnen naast mijn werk als E-commerce/Marketing manager en heb ik al veel bedrijven verder geholpen.

Aug 2017 – Current

E-commerce / Marketing Manager

Onlinekabelshop.nl

Onlinekabelshop.nl is een van de meest uitgebreide kabel en accessoire winkels van Nederland. Binnen Onlinekabelshop.nl ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de (nieuwe) website en alle (online) marketing activiteiten. Sinds 2017 is Onlinekabelshop gigantisch gegroeid en blijft zich ieder jaar ontwikkelen om DE webshop te zijn met de oplossing rondom het aansluiten van audio, video en overige apparatuur.

Mei 2015 – Aug 2017

Allround E-commerce medewerker

J&S Webshops

Bij J&S Webshops heb ik alles gezien wat er komt kijken bij een E-Commerce business. Van logistiek tot klantenservice en van online marketing tot het beheren van de website. Hier is dan ook de passie voor marketing ontstaan en heb ik erg veel kennis opgedaan.